Arhiv: Posvet SRIP MATPRO 2020 odpovedan, otvoritev virtualne razstave bo 15. oktobra

V luči trenutne epidemiološke situacije smo se zaradi varovanja zdravja odločili, da letošnji posvet SRIP-a MATPRO, ki smo ga načrtovali za 8. oktober 2020 na GZS in z neposrednim prenosom preko spleta, v celoti odpovemo.

Še vedno pa se veselimo virtualne razstave Materiali prihodnosti/Future Materials, ki bo predstavila dosežke slovenske industrije in institucij znanja na področju materialov kot končnih produktov domači in tuji javnosti. Datum otvoritve razstave je zavoljo tehničnih prilagoditev prestavljen za teden dni. Otvoritev razstave Materiali Prihodnosti / Future Materials s plenarnima predavanjema o modernih materialih prihodnosti izr. prof. dr. Matjaža Godca (IMT) za področje kovinskih materialov

in doc. dr. Blaža Nardina (FTPO) za področje kompozitov bo torej 15. oktobra 2020 in jo boste lahko spremljali preko spleta na portalu SRIP MATPRO oziroma YouTube kanalu tv.GZS. Vabljeni k ogledu!

Ob tej priložnosti vas ponovno vabimo k prijavi na virtualno konferenco Preskok v digitalne verige vrednosti, ki bo potekala pod okriljem SRIP-a MATPRO in jo bo mogoče spremljati neposredno preko spleta 27. oktobra 2020.

Še posebej pa nas veseli, da lahko napovemo srečanje (in druženje) v živo na posvetu SRIP MATPRO 2021, ki bo v Portorožu 7. oktobra 2021. Že sedaj ste prijazno vabljeni, da se nam pridružite v GH Bernardin; naša lokacija je že rezervirana. Se vidimo!

Javna agencija SPIRIT Slovenija je partner razstave FUTURE MATERIALS

Fotogalerija





 
Kažem 1 komentarjev
Avatar  [Trackback] 3 let nazajOdgovor

Trackback from Domain: matpro.gzs.si


Arhiv: Vabilo na posvet: SRIP MATPRO na poti k zelenemu, pametnemu, digitalnemu in kreativnemu, 8. 10. 2020https://matpro.gzs.si/vsebina/Aktualno/Arhiv/ArticleID/76547/vabilo-na-posvet-srip-matpro-na-poti-k-zelenemu-pametnemu-digitalnemu-in-kreativnemu-8-10-2020