Arhiv: Webinar: NANO priložnosti za podjetja, 6. 7. 2020

Gospodarstvo in podjetništvo sta konstantno izpostavljena konkurenčnim izzivom in sodelovanje z raziskovalnimi laboratoriji lahko prinese kvaliteten preskok in dodano vrednost pri izboljšanju in nadgradnji proizvodov.

Tehnološki park Ljubljana, Primorski tehnološki park, RRA Zeleni kras in CO Nanocenter vas zato vabijo, da se pridružite na predstavitvi raziskovalnih laboratorijev, združenih v mreži NANO-REGION in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem v obliki mehanizma »Proof–of-Concept«. Predstavljeni bodo primeri in načini sodelovanja med laboratoriji in podjetji ter možnosti, ki jih nudi projekt NANO-REGION.

Webinar je namenjen proizvodnim podjetjem, ki želijo povečati svojo konkurenčnost z uporabo nanotehnologij in preveriti, kako jim pri tem lahko pomaga mreža tehnoloških parkov in nanotehnoloških laboratorijev v regiji.

Webinar bo potekal v ponedeljek, 6. julija 2020, z začetkom ob 14. uri.

Program:
14:00-14:20: Predstavitev mreže laboratorijev in njihovih storitev, ki so na voljo podjetjem (Proof–of-Concept)
14:20-14:40: Primeri in načini sodelovanja med nanotehnološkimi laboratoriji in podjetji, prof. dr. Egon Pavlica, Univerza v Novi Gorici
14:40-14:55: Q&A o možnostih sodelovanja med podjetji, tehnološkimi parki in raziskovalnimi laboratoriji v okviru projekta NANO-REGION

Prijave:  https://forms.gle/nkXi4FXoaEWytLmQ7

Po prijavi boste prejeli povezavo do spletne platforme, kjer bo webinar potekal.

 

O projektu NANO-REGION
NANO-REGION je projekt v okviru programa Interreg Slovenija-Italija, v katerem sodelujemo raziskovalni centri in tehnološki parki. Namen projekta je vzpostaviti skupno čezmejno mrežo nanotehnoloških laboratorijev in njene storitve čim bolj približati podjetjem, sploh tistim, ki se z rešitvami, ki jih omogočajo NT, še niso srečali, ki o uporabi takih rešitev še niso razmišljali, in ki imajo o uporabi NT morda kakšne zadržke. V projektu sodeluje 10 partnerjev. Več informacij o projektu je objavljenih na spletni strani www.nanoregion.eu.

 

Fotogalerija