Arhiv: Konferenca Prihodnost industrije in internacionalizacije, 21. 09. 2020

Prihodnost industrije in novi globalni odnosi prinašajo velike izzive. Povezovanje razvoja z inovativnostjo, novimi tehnologijami in okoljskimi zavezami predstavlja našo usmeritev v prihodnje. Slovenski izvozniki se soočajo z izzivi globalnih verig.

O priložnostih razvoja in uspešni umestitvi na globalnih trgih bomo razpravljali na konferenci Prihodnost industrije in internacionalizacije, ki združuje 3.Nacionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva in 2. konferenco Industrija prihodnosti.

Pedstavili bomo nacionalne smernice in podporne oblike spodbujanja neposrednih investicij in internacionalizacije slovenskega gospodarstva, ki jih pripravlja MGRT, razmere na globalnih trgih, nišne izvozne priložnosti za Slovenijo, pa tudi prebojne rešitve, ki so jih že našla posamezna podjetja. Na okrogli mizi bomo razpravljali o tem, kako sooblikovati slovenske konkurenčne prednosti.

Dogodek bo 21. septembra 2020 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, mogoče pa ga bo spremljati tudi neposredno preko spleta. 

Podrobnejše informacije in prijava >>>

Fotogalerija