Arhiv: #vabilo: Expo energetske učinkovitosti, Buenos Aires (Argentna), 25. do 27. 8. 2022

Ministrstvo za zunanje zadeve nas je obvestilo, da bo v Buenos Airesu od 25. do 27. avgusta 2022 potekal III. Mednarodni sejem novih tehnologij za varčevanje in učinkovito rabo energije – Expo energetske učinkovitosti.

Gre za mednarodno razstavo in sejem, ki bo v treh dneh združil podjetja, javne in zasebne organe ter strokovnjake, ki bodo predstavili in razpravljali o najnovejših tehnoloških dosežkih o racionalni in učinkoviti rabi energije, pomenu varovanja okolja in trajnostnem razvoju. Vzporedno bodo potekale specializirane konference in okrogle mize, na katerih bodo strokovnjaki iz različnih sektorjev govorili o obnovljivih virih energije, alternativnih energijah, politikah, ki jim je treba slediti in novih tehnikah z namenom optimizacije rabe energije na vseh področjih. Med obravnavanimi temami bodo strokovnjaki med drugim razpravljali še o varčevanju z energijo, biogorivih, biomasi, premogu, vetrni energiji, geotermalni energiji, sončni energiji, fotovoltaiki, toplotni sončni energiji, termoelektrični sončni energiji, opremi za industrijo, zemeljskem plinu, generatorjih, razsvetljavi, hidroizolaciji, drugih energijah ter o vzdrževanju in storitvah.

Organizatorji izpostavljajo, da je v svetu, kjer okoljska vprašanja postajajo bistvenega pomena, pomembno voditi proaktivno razpravo in širiti znanje v vseh sektorjih, zato sejem predstavlja pomembno stičišče in priložnost za vse akterje, da lahko začnejo skupaj delovati na poti pri oblikovanju bolj trajnostnega sveta.

Zainteresirana podjetja vljudno vabljena k udeležbi.

Več informacij o Expo energetske učinkovitosti: https://expoeficiencia-energetica.com/la-expo/

Fotogalerija