Arhiv: Obisk Nizozemske poslovne delegacije na temo obnovljive energije v Sloveniji, prijave do 10. avgusta

Obisk Nizozemske poslovne delegacije na temo

 obnovljive energije v Sloveniji

5. september 2023, Best Western Hotel Slon v Ljubljani

 

Slovene Dutch Business Platform

 

Obveščamo vas,  da je RVO (Netherlands Enterprise Agency) potrdil načrtovani obisk Nizozemske poslovne delegacije na temo obnovljive energije v Sloveniji in na Hrvaškem.  Soorganizator dogodka  je SDBP, Slovene Dutch Business Platform, ki vabi na matchmaking srečanja z zainteresiranimi slovenskimi podjetji. Gostujoča podjetja,  bodo med prijavljenimi slovenskimi podjetji, izbrala tri podjetja, s katerimi bodo odprli pogovore. 

Match making pogovori bodo potekali v torek, 5. septembra v popoldanskem času v Best Western Hotelu Slon v Ljubljani.  Pred pogovori je v predviden krajši Forum, ki bo organiziran v sodelovanju z Veleposlaništvom Kraljevine Nizozemske v Sloveniji. Do zapolnitve prostih mest bo vstop na Forum brezplačen, na osnovi predhodne prijave.  Program dogodka bo v kratkem objavljen. 

Več o  dogodku na povezavi: https://sdbp.miteam.eu/asset/ktf3R2TbrTEi2FHXY kjer so pod gumbom ‘Attending companies’ objavljena gostujoče podjetja.  

Zainteresirana podjetja se lahko prijavite do 10. avgusta  z izpolnitvijo obrazca s klikom na gumb "EoI for Slovenian Companies"

Vabljeni!

 

Fotogalerija