Arhiv: Povezovanje z Japonsko in J. Korejo preko nove EU iniciative

Program EU Business Hub (https://eubusinesshub.eu/), ki ga financira EU, podpira podjetja EU v zelenem, digitalnem in zdravstvenem sektorju pri vstopu na trge Japonske in Republike Koreje. Povezuje evropska podjetja s trgi Japonske in Republike Koreje, ponuja profesionalno usposabljanje, omogoča večjo vidnost izdelkov in storitev na azijskih trgih ter zagotavlja logistično podporo. Program obsega 20 poslovnih misij v naslednjih štirih letih, kjer lahko podjetja izkoristijo individualna B2B srečanja in različne sektorske vpoglede.

Vključitev v ta program je strateška priložnost za vsa slovenska podjetja, ki želijo raziskovati nove trge, graditi mednarodne poslovne vezi in povečati svojo konkurenčnost. EU Business Hub nudi kritje dela stroškov in ponuja prilagojene storitve za udeležence, kar zmanjšuje finančno breme za podjetja pri raziskovanju novih priložnosti.

Zainteresirana slovenska podjetja vabijo k udeležbi spletnega predstavitvenega dogodka (https://eubusinesshub.eu/launch-event-eu-business-hub), ki bo potekal 28. maja 2024 in je idealna priložnost za podrobnejše informacije o programu in srečanje z vodilnimi predstavniki Evropske komisije in uspešnimi poslovneži, ki že delujejo na trgih Japonske in J. Koreje.

Več o programu: https://eubusinesshub.eu/

Fotogalerija