Družba Siliko je tovarna leta 2024

Družba Siliko je tovarna leta 2024

 

Foto vir: Finance

Član SRIP MATPRO, Siliko je tovarna leta 2024. Ob prejemu nagrade za proizvodno odličnost in najboljšo razvojno-inženirsko ekipo je Janez Koprivec, lastnik in ustanovitelj družbe Siliko, dejal: »Zelo sem ponosen ob prejemu te prestižne nagrade, ki je potrditev naše stalne usmerjenosti v razvoj tehnologije, procesov in sočasno tudi v skrb za okolje. Ponosen sem na svoje sodelavce, ki so s predanostjo, znanjem in ustvarjalnostjo zaslužni, da se ta naša vizija tudi izvaja. S stalnimi izboljšavami sledimo načelom proizvodnje 4.0, ki nam skozi digitalizacijo omogoča vodenje in nadzor procesov v realnem času. Vse to močno prispeva k naši konkurenčnosti in sočasno izboljšuje pogoje dela za zaposlene. Razvoj nima meja in se nikoli ne ustavi – temu vodilu bomo sledili tudi naprej.«

Siliko je nagrado prejel za svojo največjo tovarno, ki jo ima v Sevnici. Poleg tega ima proizvodnjo še na Vrhniki, v Srbiji in Nemčiji.

Siliko, ki zaposluje več kot 800 ljudi, je razvojni dobavitelj in proizvajalec tehničnih izdelkov iz elastomerov, termoplastov in silikona. Kupcem zagotavljajo celostno storitev – od idejne zasnove izdelka, razvoja zmesi in izdelave materiala, konstrukcije in izdelave orodij do malo- in velikoserijske proizvodnje.

Več o nagradi, ki jo podeljujejo Finance >>>>> TUKAJ! 

Družbi Siliko za prejeto nagrado iskreno čestitamo!

Fotogalerija