Anketa v okviru projekta Erasmus+ ELEVATE

Dobrodošli v spletni anketi Elevate z naslovom "Kako lahko rešimo pomanjkanje usposobljene delovne sile v malih in srednje velikih podjetjih?"

To anketo izvaja projektna skupina ELEVATE (www.elevate-project.eu) s podporo Evropske komisije.

Pomanjkanje usposobljene delovne sile je resna grožnja gospodarstvu in posledično tudi socialni ter politični stabilnosti v EU. Projekt Elevate raziskuje, kako bolje izkoristiti obstoječe delovne vire, zlasti za mala in srednje velika podjetja (MSP), ter kako jih narediti bolj privlačne za naslednje družbene skupine s spremembo poslovnih politik, strategij zaposlovanja, organizacije dela itd.: ženske, starejši delavci, migranti in nižje kvalificiran kader. 

Vaše osebne poklicne in življenjske izkušnje na tem področju ter vaše mnenje in priporočila za kakršne koli izboljšave so za naše delo izjemno dragoceni. Zato bi vam bili zelo hvaležni, če bi si vzeli približno 10 minut časa za izpolnitev tega vprašalnika.

 

Preden začnete, upoštevajte naslednje:

  • Vprašalnik je namenjen izključno malim in srednje velikim podjetjem (MSP).
  • Poskusite na vprašanja odgovarjati s splošne perspektive, ne glede na to, ali so predlagane rešitve izvedljive v vašem podjetju.
  • Ne obstajajo pravilni ali napačni odgovori - pomembno je vaše mnenje in vaš pogled na zadevo.
  • Vaši odgovori bodo analizirani skupaj z drugimi podatki in bodo zato ostali anonimni.
  • Vprašalnik je na voljo v angleškem, nemškem, italijanskem, slovenskem in španskem jeziku (www.elevate-project.eu). Prosimo, izberite jezik, ki vam najbolj ustreza.

Povezava do vprašalnika>>>> TUKAJ!

Najlepša hvala za vašo podporo in trud!
Ekipa projekta Elevate

 

 

 

 

Fotogalerija